Niels Hausgaard Du ved hvad jeg mener

22. oktober 2019

Kom til Soloshow med Niels Hausgaard lørdag d. 25. januar 2020 i Jelling og hør hvad han mener...

KONCERTEN ER UDSOLGT

 

Traditioner er ikke til for at blive brudt, når det kommer til at få besøg af Niels Hausgaard. Så Jelling Musikfestival er stolte over endnu engang at kunne byde den folkekære trubadur, hjerteligt velkommen til Jelling.

Hvilke emner kan vi så forvente bliver kærligt behandlet af Hausgaards perspektiv i år? Ja svaret herpå fortæller han er at det unikke, det specielle, særlingene aldrig har været godt stof. Tværtimod, så er det det almindelige, der interesserer og morer ham. Det han kalder vores fælles skæbne herunder religion og politik - ja samfundsforhold i det hele taget. Han siger at netop dét skal vi tale om, dét er fundamentet i et demokrati og han tilføjer; ”vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre”. 

Siden Haugaard startede tilbage i 1972, har han spillet hele Danmark tyndt – det har givet en hel del erfaring og om den erfaring siger han: ”Vi er forbavsende ens i Danmark. Vores Lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud”.

Praktisk info

Hvem: Niels Hausgaard

Hvor: Gormshallen, Jelling

Hvornår: Lørdag d. 25. januar 2020 kl. 19.30 

Hvad: Nummererede pladser

Prisen: 395 kr. + gebyr (max. 8 billetter pr. ekspedition).

Billetsalget begynder fredag d. 1. november 2019 kl. 10.00 på www.ticketmaster.dk – det vil kun være muligt at købe billetter til koncerten her.

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling