Malte Ebert indtager Jelling Musikfestival 2023

2. december 2022

Når festivalen løber af stablen til maj, vender Malte Ebert tilbage.

I går spillede Malte Ebert en akustisk solokoncert i Byens Hus i Jelling. Udover et imponerende hitkatalog og et kæmpe overskud medbragte han gode nyheder til de 180 publikummer i den komplet udsolgte sal. Jelling får igen glæden af Malte Ebert, når han i maj 2023 indtager Jelling Musikfestival. Til den tid tager den allestedsnærværende popmusiker fuldt band med.

Malte Ebert slog igennem på den danske musikscene som Gulddreng tilbage i 2016. En længere række af Gulddrengs singler ramte førstepladserne på forskellige hitlister, hans plader har opnået platinstatus og Gulddrengs sange er sammenlagt blevet streamet mere end 230 millioner gange.

I 2017 stod Malte Ebert som sit alter ego på Jelling Musikfestival og i 2019 spillede han én af sine allerførste festivalkoncerter i eget navn. I 2023 vender han tilbage med stribevis af nye hits i bagagen. Lige nu er han f.eks. topaktuel med titelsangen til DR’s julekalender ’Julehjertets Hemmelighed’.

I 2021 deltog Malte Ebert i en forrygende sæson af Toppen af Poppen og smeltede de lokale fodboldhjerter med Vejle Boldklub-hymnen ’Dø For Vejle’. I 2022 indbød han publikum til ’Det Store Malte Ebert Show’, der kombinerede musik og komik, og i 2023 tager han koncertkonceptet til nye højder i showet ’Mellem Himmel & Jord’. 

Som artist i eget navn har han udgivet musik på både dansk og engelsk. Siden Malte Ebert udgav ’Mine venner er sindssyge’ i 2021 har han domineret hitlisterne med dansksprogede ørehængere som ’Hvor Blev Du Af’, Danmark-hyldesten ’Kun Med Dig’ og kærlighedserklæringen ’Kalde Dem For Du’. Det står på ingen måde stille for Malte Ebert.

Malte Ebert slutter sig til lineuppet

Lukas Graham, Nik & Jay, Medina, TV-2, Swan Lee, Lamin og Prisma er tidligere blevet offentliggjort til næste års musikprogram. Forude venter ca. 90 yderligere offentliggørelser.

Malte Eberts koncert i Byens Hus markerede også startskuddet til billetsalget til næste års Jelling Musikfestival. Der er nu mulighed for at købe billetter til alle fire festivaldage, og i hele december måned kan du bestille en ratebetalt partoutbillet, hvor betalingen er delt op i fire bidder. 

 

 

Festivalen starter om

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling