Kunsttryk giver kampen for fællesskabet ny retning

8. december 2022

Jelling Musikfestival sætter fokus på de livsvigtige fællesskaber med et særligt budskab, som du nu kan være med til at sprede.

Jelling Musikfestival forener omkring 35.000 mennesker om ét samlet mål: At hylde fællesskabet gennem fire dages musik, oplevelser og samvær. Den disciplin har vores gæster altid været verdensmestre i – ikke mindst i 2022. Årets festival skabte et rekordoverskud, der nu gør drømme til virkelighed og hælder benzin på ildsjæle.

I 2023 og fremover vil vi blive endnu bedre til at sætte strøm til fællesskaberne året rundt med omdrejningspunkt i tre små ord:

 

Fælles Skaber Vi

De tre ord lyste op, blandt mange smukke plakattryk på hylderne hos Fabrikanterne i Vejle, og er nu blevet et udtryk Jelling Musikfestival har adopteret og bærer med videre i ånden.

Bag ordene – og kunstværket de stammer fra – står den grafiske kunstner Ann-Kerstina Nielsen, der arbejder med grafik, genbrug og giftfri materialer. Hun har givet Jelling Musikfestival lov til at bruge værket det næste års tid.

Minisætningen tænder vores ild, fordi den understreger, at fællesskaber ikke kommer af sig selv, men kun opstår, hvis vi aktivt opbygger, nærer og bruger dem. Fælles skaber vi holdånd, når vi samler vennerne til festival. Fælles skaber vi respekt, nabokærlighed og god stemning. Fælles skaber vi det samfund, vi drømmer om.

Fælleskaber er vigtige. Vi har brug for at opleve, at vi er en del af noget.  Forskning viser, at gode sociale netværk slår kendte faktorer som frisk luft og motion, når det gælder indvirkning på levetid. Desværre lever alt for mange på kanten af fællesskabet, og det danske foreningsliv har det hårdt. Derfor skal vi kæmpe kampen for fælleskabet.

Du kan hjælpe med at sprede budskabet med en Fælles Skaber Vi-mulepose, som vi har trykt i et begrænset oplag. Lige nu og frem til 10. december kan muleposen købes på jellingmusikfestival.dk. Oven i hatten smider vi et særligt Jelling Musikfestival-non profit-krus, der ved hver tår kan transportere dig mentalt tilbage til fællesskabet på festivalpladsen.

Overskuddet fra salget går – ligesom overskuddet fra alle festivalens øvrige aktiviteter – ubeskåret til velgørende og almennyttige formål.

 

Om Ann-Kerstina

Ann-Kerstina Nielsen driver Galleri NO 44 på Langeland sammen med sin mand, der også er kunstner. De arbejder med keramik, maleri, skulptur og grafik. I sit grafiske arbejde bruger Ann-Kerstina genbrug og giftfri materialer. Plakaten ”Fællesskaber Vi ❤️“ er således trykt med en cornflakes-pakke som trykplade og med vandbaseret trykfarve. Ann-Kerstina Nielsen er medlem af BKF og Danske Grafikere.

Instagram: annkerstina_printmaker og annkerstina_clay

Facebook: Ann-Kerstina printmaker

Hjemmeside: www.gallerino44.dk

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling