Kør nemt og billigt til festival med Arriva

27. april 2022

Bliv kørt med toget til hjertet af Jelling med Arriva, der tilmed gør turen ekstra billig for festivalgæster.

Kør med Arriva uden om bilkøen. Toget styrer udenom trængslen på vejene, og får dig hurtigt og nemt frem, når 35.000 festivalgæster skal til Jelling Musikfestival på samme tid. 

Nu er togturen takket være et samarbejde med Arriva blevet billigere. Som festivalgæst kan du rejse til og fra Jelling på Vejle-Herning strækningen i festivaldagene fra d. 25.-28. maj med 30% rabat på deres Arriva YourWay-billet.

Er du dagsgæst eller kommer du langvejs fra, kan du også få 30% på Arrivas dagsbillet, Arriva OneDay. Hvis du f.eks. skal til Jelling fra Herning med en dagsbillet, og benytter toget ud og hjem samme dag, vil det være fordelagtigt at købe en Arriva OneDay-billet.

Du opnår rabatten på 30 % ved at købe en Arriva YourWay-billet eller Arriva OneDay-billet i Arrivas app, hvor du kan tilføje rabatkoden Jelling2022.

Download Arrivas app til iPhone og Android.

Arrivas YourWay og OneDay billetter er kun gyldige i Arrivas tog.

Samarbejde forbedrer festivaltransport for alle 

Ifølge en ressourcekortlægning fra 2019 ankommer kun otte procent af festivalgæsterne til Jelling med tog. Derfor er målsætningen med Arriva-samarbejdet klar: Flere skal i fremtiden udnytte, at Jelling er en stationsby, når de rejser til og fra Jelling Musikfestival.

Vi har indkredset transport som ét af de områder, hvor vi kan reducere vores klimaaftryk. Ved at få flere over i offentlig transport mindsker vi ikke blot festivalens afledte brændstofforbrug, vi fjerner også biler fra vejene, så risikoen for kødannelse bliver mindre. Derfor har det enorm værdi for os, at Arriva tilbyder vores gæster en billig og bekvem måde at rejse på,” siger Peter Caspersen, der er ansvarlig for holdbare løsninger hos Jelling Musikfestival.

Arriva overtog i 2020 togdriften på strækningen mellem Vejle og Herning, og de har et klart ønske.

I Arriva har vi et stort ønske om at toget kan blive et aktivt tilvalg for lokalområdet, både i arbejds- og fritidsøjemed. Samtidig har vi en stor opgave i at forsøge at gøre toget så attraktivt som overhovedet muligt, også for de kunder som har en bil holdende i garagen,” siger Thomas Rosendal, Senior Product & Pricing Manager i Arriva.

God tur og god festival.

Festivalen starter om

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling