Køb partout billet til Jelling Musikfestival d. 1. december – og støt et godt formål

22. november 2019

1. december skydes billetsalget traditionen tro i gang – men i år er det med et tvist. Festivalforeningen donerer nemlig 10 kr. pr. solgt partout billet til én ud af tre velgørende organisationer – og køberen vælger selv hvilken.

Siden 1989 er overskuddet fra årets festivaler i Jelling uddelt til gode formål - og den tradition er ikke tiltænkt at blive brudt. Men i år får du, som køber af en partout billet til næste års festival, en unik chance for at vælge hvilket formål, der skal have lidt ekstra støtte fra festivalforeningen i år.

Jelling Musikfestival har nemlig valgt at donere 10 kr. pr. solgt partout billet d. 1. december til et almennyttigt formål, der understøtter festivalforeningens arbejde med at gøre en forskel for børn, unge, sport og kultur.

Når man køber en partout-billet d. 1. december, skal man selv vælge hvilket af de tre gode formål, man vil støtte med en 10`er. Festivalforeningen har udvalgt 3 forskellige foreninger, der alle gør en forskel for børn og unge nemlig:

Mødrehjælpens julehjælp, der arbejder for at give alle den samme mulighed for at fejre jul, uanset om man er ramt af økonomisk fattigdom, sygdom eller noget helt andet. Mødrehjælpen er der, når julen mangler, så ønsker kan blive opfyldt og kærlige stunder kan slå rod og blive til kærlige minder i voksenlivet.

SIND Ungdom, der arbejder for, at ingen unge føler sig alene, når de selv eller deres nærmeste bliver ramt af psykisk sårbarhed. Organisationen skaber fordomsfrie og åbne fællesskaber for unge, der har isoleret sig selv eller er blevet ekskluderet fra fællesskabet grundet psykiske belastninger eller sygdom.

Jelling Forenede Sportsklubber, der er det lokale idrætsfællesskab i Jelling. Organisationen har til formål at fremme idrætten og ikke mindst styrke det frivillige foreningsarbejde i Jelling og omegn – og derigennem fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Uanset hvilket af de tre ovenstående formål, der vælges at donere din 10’er til – så er der grobund for mere fællesskab og for at fremme ha’-det-godt-heden for alle på tværs af aldre i Danmark!

Sidste års rekordsalg på 11.500 partout billetter 1. dec. ville have givet 115.000 kr. til deling blandt de tre gode formål. Og festivalen håber selvfølgelig på lige så mange solgte billetter i år – eller måske endda endnu flere?

Penge at spare

Samtidig med, at du sikrer dig billetten til næste års festival, er der også penge at spare ved at købe billetten tidligt. Billetten koster denne dag kun 1450 kr. og allerede dagen efter stiger billetten 1675 kr. Eneste begrænsning er, at der højst kan købes seks billetter per ekspedition.

Så ved du allerede nu, at du skal på festival i Jelling i Pinsen 2020? Kan du slet ikke vente til det bliver sommer og festivalsæsonen skydes i gang i Jelling? Eller mangler du den perfekte julegave til festivalgængeren? Så er det d. 1. december, at du skal slå til og sikre dig billetten – endda med mere end 500 kr. i besparelse!

Festivalen i 2020 løber af stablen d. 28.-29.-30.-31. maj – og her bydes som altid på en lang række koncerter med både danske og udenlandske kunstnere.

Se priser, samt hvordan du køber billetten her.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling