Køb din billet inden 1. februar – og spar op til 375 kr. på partout billetten

29. januar 2019

Prisen på Partout- og 2-dags billetter til Jelling Musikfestival stiger traditionen tro d. 1. februar. Så køb din billet nu og spar op til 375 kr.!

En af årets første store danske festivaler løber i år af stablen i Kr. Himmelfartferien og mange har allerede sikret sig en billet til dette års festival. For dem, der endnu ikke har billetten i hus, er det nu man skal slå til -prisen på partout- og 2-dags billetter stiger nemlig fredag den 1. februar.

Planlægningen af årets festival er allerede i fuld gang og der bliver arbejdet hårdt på, at skabe de bedste rammer på både festivalpladsen og camp området. Én af de større ændringer 2019 byder på er på festivalens camp område, hvor der blandt andet er blevet tilføjet nye boformer, for at imødekomme publikums ønsker om mere luksusovernatning på festivalområdet. Det er derudover nu også muligt at reservere et stykke camp-jord på forhånd, så dig og alle vennerne er sikre på at kunne slå lejr sammen.

Læs mere om både lejrreservation og de nye boformer her.

375 kr. du kunne bruge til andet sjov og ballade!

Ved at købe partout-billetten nu eller inden 1. februar, hvor prisen på partout billetten stiger til 1.750 kr. (ekskl. gebyr), er der en helt fantastisk mulighed for at spare penge, som kan bruges på andet sjovt, som f.eks. 7 øl, 6 festivalburgere eller noget andet lækkert?

Hvis du vil være sikker på at have strøm til mobilen hele festivalen, så husk at booke opladningsservicen, Volt, som giver dig mulighed for at have strøm med dig rundt på festivalen, og bytte din Volt oplader til en ny, når du er løbet tør. Du kan booke din Volt til en tilbudspris på kun 129 kr. – prisen stiger også her d. 1. februar. Du kan booke din oplader her.

Så har du endnu ikke sikret en billet til den 31. udgave af Jelling Musikfestival, er det en god idé at købe den inden fredag.                                                                                                                                                                     Du har i år mulighed for at opleve navne, som Nephew, L.O.C, Christopher, Jacob Dinesen, The Minds Of 99, Phlake, Ude Af Kontrol, Thøger Dixgaard, Barselona og mange flere.

Du kan købe din billet online hos ww.ticketmaster.dk og fysisk i Byens Café i Jelling.

Læs mere om festivalen, offentliggjorte navne og billetpriser på www.jellingmusikfestival.dk

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling