Spis dig mæt, bekæmp madspild og støt varmestue

23. maj 2022

Kom med til fællesspisning efter festivalen, hvor vi sammen nedbringer madspild og sender et tilskud til det gode arbejde, som Kirkens Korshær laver i Varmestuen i Vejle.

Jelling Musikfestival og Gormshallen fortsætter i år – endelig – det fantastiske madspildsprojekt, der siden 2018 har samlet festivalgæster til efterfest omkring en buffet af de overskydende madvarer fra festivalen.

På mandag d. 30. maj fra kl. 17.00-19.00 – mindre end 48 timer efter de sidste toner har lydt på festivalpladsen i Jelling – kaldes der til samling igen. Festivalens frivillige fremtryller en stor buffet af overskudsmad, som vel at mærke intet fejler, men som heller ikke kan sendes retur eller bortgives.

”I 2018 og ’19 var madspildsmiddagen et skønt punktum for afviklingen af festivalen, der både minimerer spild, hjælper udsatte og tager brodden af tomrummet efter festivalen. Derfor håber vi, at traditionen ikke er blevet glemt, og så mange som muligt har lyst til at spise sig mætte for et godt formål,” siger festivalens direktør Line Mosfelt.

Udover at få en lækker buffet for kun 75 kr., kan alle, der ikke helt har fået stillet festivalsulten, købe overskydende partivarer fra festivalen – det kan f.eks. være brød, suppe, mælk eller hvad der er i overskud, som ikke bruges i buffeten.

I 2019 samlede madspildsarrangementet godt 30.000 kr. sammen til Varmestuen.

Der kan betales med kreditkort til arrangementet.

Pris: 75 kr. for voksne. Børn under 12 år: 50 kr.

Sted: Gormshallen, Kathrinelund 1, 7300 Jelling

Dato og tid: Mandag d. 30 maj kl. 17.00 – 19.00

 

Billetter kan købes nu

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling