Jelling Musikfestival uddeler 90.000 til gode formål

26. februar 2021

Trods nedlukning kan Jelling Musikfestival i år uddele en lille pose penge til foreninger og almennyttige formål.

Jelling Musikfestival er en nonprofitorganisation, som er sat i verden for at udbetale alt overskud til almennyttige og velgørende formål. 

I 2020 aflyste coronapandemien desværre Jelling Musikfestival og fjernede vores vante indtjeningsgrundlag. Derfor har vi ikke haft mulighed for at støtte de foreninger, der år for år udgør rygraden i afviklingen af en festival i Jelling.

Men før nedlukningen i 2020 havde festivalen heldigvis et par indtægtsskabende aktiviteter, som har medført et overskud på 90.000 kroner, som vi nu kan uddele, som en lidt ekstraordinær uddeling i en svær tid.

”Vi er dybt afhængige af de foreninger, der hvert år skaber Jelling Musikfestival – også når vi igen skal afholde arrangementer. Og vi er dybt taknemmelige for den rolle foreningerne spiller for os, men så sandelig også for hele samfundet i deres daglige virke. Derfor er det ekstra glædeligt, at vi i år trods alt kan uddele et lille beløb til et par foreninger og gode formål”, siger festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Udover de to lokale foreninger har festivalen også valgt at donere 10.000 kr. til Cafe Parasollen i Vejle, for det gode sociale arbejde de yder for sårbare grupper.

Følgende formål er tilgodeset:

  • Jelling Forenede Sportsklubber Fælles
  • Firehøje Fodbold
  • Varmestuen Café Parasollen, Vejle

Festivalorganisationen følger udviklingen tæt og afsøger mulighederne for at afvikle alternativer til en egentlig festival, så uddelingskontoen igen kan blive fyldt op.

I 2019 uddelte foreningen Jelling Musikfestival samlet set 3,5 millioner kroner. Siden festivalens start er omtrent 37 millioner kroner uddelt til foreningslivet.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling