Jelling Musikfestival er tilbage for fuld kraft

14. september 2021

Med to års opsparet krudt går vi til vaflerne med Jelling Musikfestival 2022.

Alle restriktioner er ophævet og vi ser endelig frem mod et festivalår, præcis som vi kender og elsker det.

Som den første større festival kickstarter Jelling Musikfestival 2022-sæsonen - og vi glæder os helt enormt til at se DIG og dit hold 25. - 28. maj, der falder sammen med Kr. Himmelfartsdag.

Hvis du skulle have glemt, hvordan det ser ud når 35.000 synger, danser og fester sammen i en glædesrus på en græsmark i Jelling, så kig lige med:

Vi har holdt os i gang

Når festivalen vender tilbage, er der gået over 1000 dage siden de sidste toner dundrede ud fra højtalerne på Store Scene. I mellemtiden har vi været på noget af en rejse.

I 2020 overtog vores gæster roret og gennemførte Hjemlig Musikfestival på egne matrikler og i 2021 arrangerede vi og gode kolleger under festugen Vejle Alive over 40 events i hele kommunen. Sammen med otte andre danske festivaler, var vi forleden en del af endagsfestivalen Tilbage til LIVE på Refshaleøen. 

”Vi har fået masser af erfaringer, der styrker vores i forvejen stærke sundhedsberedskab. Vi har styrket uvurderlige bånd med samarbejdspartnere på kryds og tværs. Men nu er vi altså mere end klar til at vende hjem til vante rammer og arrangere en fænomenal comebackfest” siger festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Billetsalget starter 1. december

Overordnet set kommer Jelling Musikfestival stærkt ud af startboksen til næste års festival.

Vi har oplevet værdien af at bo i et samfund, der holder hånden under sine kulturvirksomheder og støtter op i krisetid. Men vigtigst af alt er vi blevet mindet om værdien af trofaste gæster, der både bakker op om nye påfund og har holdt fast i billetten fra 2020. Selvom det nogle dage har virket mere oplagt at gå i vinterhi, så har opbakningen givet benzin i tanken til at kæmpe for festivalkulturen,” fortæller Lars Charlie Mortensen.

Omkring 60 procent af køberne har beholdt billetten fra 2020, så der vil være færre billetter til salg til festivalen i 2022.

Lige nu er festivalorganisationen fuldt beskæftiget med at pudse den praktiske og logistiske del af den næsten færdigbagte 2020-festival af, så vi snart kan præsentere de nye tiltag, spisesteder og områder, der har modnet på idéhylden i to år.

I de kommende måneder sammensætter vi et helt nyt line-up med de bedste nye og etablerede navne fra ind- og udland. Og så arbejder vi på – traditionen tro – at sætte de tilbageværende billetter, der ikke blev solgt i 2020, til salg 1. december 2021.

Spørgsmål? Så finder du vores FAQ ved at klikke HER.

Vi glæder os til at se dig om:

Festivalen starter om

Hvis du vil holde dig opdateret om festivalen, kigge med i maskinrummet og være den første til at høre om nye navne på plakaten, så tilmeld dig vores nyhedsbrev:

 


 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling