Jelling Musikfestival ansætter nyt team til programlægning

1. marts 2022

Lars Charlie Mortensen overdrager programstafetten til Gaute Parbo Niemann og Jeppe Wojcik, der begge har været tilknyttet festivalen i længere tid.

Efter Jelling Musikfestival 2022 fratræder Lars Charlie Mortensen stillingen som leder, talsmand og booker i festivalen, som han i 1989 var med til at starte. 

I stedet tiltræder Gaute Parbo Niemann 1. marts 2022 en stilling som programchef med ansvaret for at sammensætte og videreudvikle fremtidens program og indholdsprofil på Jelling Musikfestival. Samtidig tiltræder Jeppe Wojcik som booker og kommunikationsansvarlig.

”Valget faldt på Gaute og Jeppe, fordi de kender festivalens kerneværdier på rygraden, har en skarp sans for festivalens fortsatte programudvikling og en solid erfaring med og kærlighed til musikbranchen. De har sammen løst opgaver for festivalen før, så de kender hinanden godt, og festivalen kender dem godt. Med deres respektive baggrunde byder de ind med en stærk kombination af kompetencer og vi er sikre på, at vi med dem på holdet kan fastholde Jelling Musikfestivals dna og position på det konkurrenceprægede marked i mange år frem”, siger festivalens direktør Line Mosfelt.

Gaute Parbo Niemann er cand.mag. i medievidenskab og litteratur og kommer med stor erfaring fra musikbranchen gennem sit mangeårige arbejde med markedsføring på et pladeselskab og ikke mindst som udøvende musiker i bandet Spleen United.

Jelling Musikfestival er blandt de største og mest markante musikfestivaler i Danmark. Den har ry for at musikken altid er i centrum og stemningen på pladsen og til koncerterne er helt speciel. Jeg er stolt over at blive en del af det hold, der skal videreføre alt dette, siger Gaute Parbo Niemann.

Jeppe Wojcik er uddannet journalist og har siden 2020 været deltidsansat som kommunikationsansvarlig i Jelling Musikfestival, og har tidligere været ansat hos kulturmediet Soundvenue. Begge har rødder i Jelling og er vokset op med festivalen, som de i de seneste godt ti år har løst kommunikations- og programlægningsopgaver for.

”Vi sidder begge med en klar fornemmelse og respekt for Jelling Musikfestivals særlige ånd, der er vigtig at værne om i både branchen og lokalområdet. Jeg glæder mig til at tage del i at videreføre den stærke fællesskabsfølelse, som festivalen har givet mig og tusindvis af gæster i over 30 år,” supplerer Jeppe Wojcik.

Hos Jelling Musikfestival kommer programteamet desuden til at spille en central rolle i at vedligeholde og udvikle det musikalske liv i området, blandt andet gennem festivalens talentudviklingsprogram Quasar.

Efter årets festival tager Lars Charlie Mortensen på langfart på sin båd i Middelhavet, men forbliver tilknyttet festivalen som ambassadør.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling