Jelling Musikfestival 2021 er aflyst

4. maj 2021

For andet år i træk er Jelling Musikfestival aflyst, selvom vi til det sidste kæmpede for at sparke festivalsæsonen i gang i pinsen. Nu retter vi fokus mod 2022.

Vi har længe vidst, at verdenssituationen og vores placering i kalenderen gjorde det umuligt at afholde en festival, som vi kender den. Derfor har vi brugt det forgangne halvår på at planlægge hvert et tænkeligt arrangement, der kunne stille den værste festivalsult.

Men med en endelig politisk udmelding, der lander blot 15 dage før festivalens officielle åbning, må vi desværre sande at løbet er kørt for os i 2021. Med så kort en deadline kan vi ikke nå at afvikle et arrangement i pinsen.

Vi er ærgerlige, men fortrøstningsfulde.

For nu kan vi se frem til 2022 og en festival forhåbentlig uden nævneværdige restriktioner. 

Nedlukningen af Danmark har budt på talrige udfordringer, som vi har tacklet med oprejst pande. Men den sidste tid, hvor vi føler, vi har holdt både samarbejdspartnere, artister, frivillige og vores trofaste gæster hen med snak, har trukket tænder ud. Men nu er vi endeligt afklarede, og klar til at se frem mod at sparke festivalsæsonen 2022 i gang med en fænomenal Jelling Musikfestival,” siger festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Med den endelige udmelding kan Jelling Musikfestival begynde at løfte sløret for planerne for at sprede en flig af festivalglæde på anden vis hen over sommeren i Vejle og omegn. Inden længe røber vi mere sammen med vores samarbejdspartnere.

Hvis du har en billet til Jelling Musikfestival 2021, modtager du inden for de kommende dage en mail fra vores billetudbyder med information om aflysningens betydning og mulighed for refusion.

Vi håber, at du vil beholde billetten! Du skal ikke gøre andet end at gemme den og glæde dig til et brag af en comebackfestival i weekenden omkring Kristi Himmelfartsdag 2022!🎸 🎆 🍻

Hvis du har spørgsmål, finder du måske svaret i vores Q&A om aflysningen.

Tak for støtten og opbakningen ❤️ vi glæder os til at feste, kramme og danse igen.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling