Information om transport & åbningstider

20. maj 2018

Jelling Musikfestival 2018 nærmer sig, og her er lidt information om transport og åbningstider for armbåndspåsætning for at give dig, som publikum, den bedst mulige oplevelse og fest på årets festival!

Igen år er der udsolgt af partout billetter til Jelling Musikfestival. Det betyder bl.a. et stort tryk på offentlige transportmidler og på parkeringspladserne i Jelling.

Der er i lighed med sidste år etableret et større parkerings-areal overfor festivalens hovedindgang. Adgangen til parkeringspladserne sker ad Mølvangvej fra Mølvang. Der er opsat skilte, ved indfaldsvejene til Jelling, som tydeligt viser, hvilke veje man skal køre for at komme til parkeringspladserne – se evt. kort her over hvordan du kommer ind og ud af Jelling.

Der er også mulighed for at tage offentlig transport til festivalpladsen, idét Sydtrafik indsætter ekstra busser på deres ordinære afgange, og derudover kører der specielle festivalbusser til Vejle fra festivalpladsen torsdag, fredag, lørdag og søndag fra kl. 23.00.

Der kører Shuttlebusser fra Fårup Sø Camping til festivalpladsen. Shuttlebusserne kører fra Fårup Sø Camping ad Fårup gennem Jelling og ned ad Rosenvold til Katrinelund, hvor der er af- og påstigning.

Når bussen kører fra festivalpladsen, sker det ad Mølvangvej til Fårupvej og videre til Fårup Sø Camping.

Når op mellem 30.000 og 40.000 mennesker skal til Jelling Musikfestival kan det ikke undgås, at der i perioder måske vil opstå langsom trafik og måske endda enkelte trafikpropper. Så tag hjemmefra i god tid, og hav tålmodighed og bevar det gode humør i de situationer, hvor mange skal til og fra festivalpladsen.

 

Kort om transport og åbningstider til festival

  • Med bil: Gratis parkering på festivalens P-areal på Mølvangvej – tilkørsel fra Mølvang. Der er skilte ved indfaldsvejene til Jelling, der tydeligt viser, hvilke veje man skal køre for at komme til parkerings-arealet se kort her.
  • Med bus: Fra Herning/ Vejle mod Jelling: Sydtrafik indsætter ekstra busser på de ordinære afgange fra Vejle til Jelling – se tider og opsamlingssteder på rejseplanen

  • Fra Fårup Sø Camping til festivalpladsen: Der kører gratis festivalbusser i pendulfart mellem stationen, Fårup Sø Camping og festivalpladsen under hele festivalen.
  • Med tog: Toget mellem Vejle og Herning stopper i Jelling og du kan se tiderne på rejseplanen lige her.

 

Åbningstider og påsætning af armbånd

Festivalpladsen åbner på torsdag kl. 16.00 og de følgende dage (fredag, lørdag og søndag) åbnes pladsen kl. 11.30.

Du kan få sat dit festivalarmbånd på ved hovedindgangen til festivalpladsen fra på onsdag kl. 16.00-21.00. Herefter er hovedindgangen åben for påsætning af armbånd torsdag - søndag fra kl. 10 og frem til midnat (søndag dog kl. 23.00).

 

Vi håber alle får en god festivaloplevelse.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling