Hvor skal du bo når du er på festival?

15. maj 2019

Ja se det er et godt spørgsmål - for at imødekomme mange af camp-gæsternes ønske, har vi i år valgt at opdele camp området i tre forskellige camp typer.

Det betyder at, du som overnattende festivalgæst på dette års Jelling Musikfestival har et vigtig valg du skal træffe når du bosætter dig på vores camp. Du skal nemlig i år vælge, om du vil bo i Camp Ren & Rolig, Camp Ro-Klokken-To eller Camp Festlig. Du kan på alle tre områder selv vælge, om du vil slå dit eget telt op eller leje en af vores ny boformer.

Camp Ren & Rolig er til dig, der tilbringer de fleste vågne timer på festivalpladsen og gerne vil have ro i nabolaget omkring midnat og til dig der gerne selv vil være med til at holde camp området pænt og rent. Det er også her du finder vores nye boform Isabella Villa Telt, et i forvejen opstillet villatelt, med plads til dig og op til tre af dine bedste festivalvenner. – Psst… der er stadig et par stykker tilbage.

Camp Ro Klokken To er til dig der gerne vil feste både på camp og festivalpladsen. Der vil være plads til øl stafet og fællessang indtil klokken to, hvor der bliver ro i området, så I kan være friske til en ny dag på festival. På Camp Ro Klokken To har du mulighed for at leje en af vores nye Lodges, eller købe et af de velkendte D’Angle Tyra telte. Med en Lodge til max. to personer, får I jeres helt eget luksushotelværelse på campen – og kun meget få tilbage.

Camp Festlig er natten ung og der vil være fest til den lyse morgen, hvor i dejser om i jeres telte.

Vi håber, at alle vil tage godt imod muligheden for at vælge lige præcis det område, som appellerer til deres ønsker for fællesskab, festivaloplevelse og fest.

Eget telt – selvfølgelig også en mulighed…

Hvis du kommer med dit eget telt, skal du bare gå eller løbe til lige netop det område, hvor du ønsker at bo. Vi sørger for skiltning og guider på campen, så du ikke er i tvivl om, hvor du skal hen.

Der vil være vandposter og toiletter fordelt rundt på de forskellige camp områder. Campens badefaciliteter vil være at finde i Mellemrummet. Her kan du i år finde et lille udvalg af Food Trucks, der tilbyder alt lige fra Breakfast burger og Amerikanske pandekager til Pomfritter, Flæskestegsburger og Ægte mexicanske Tacos. Derudover vil en lille hyggelig bar med øl og udvalgte drinks også vil Peter Larsen kaffe stå klar med alverdens typer lækker kaffe – serveret med kærlighed.

I Mellemrummet er der også plads til at flade ud og lade op inden musikken starter, der vil være sjove, hyggelige og skæve aktiviteter hele dagen. Få en god snak i Farmors stue eller have. Test jeres Football skills sammen med Vejle Razorbacks eller spil alt lige fra Beachvolley til skak med de lokale højskoler. Så kom og vær med, når vi laver ventetid om til hyggetid.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling