Fyr og Flamme erstatter Lars Lilholt Band

10. maj 2022

80'erne vækkes til live i moderne klæder med Fyr og Flamme, der torsdag kl. 21.25 på Teltscenen spiller som erstatning for Lars Lilholt Band.

Det bliver en fest i leopardprint og skulderpuder, når Fyr og Flamme gæster Jelling Musikfestival 2022. 

Som selvudnævnte "teenageidoler, dine forældre kan forstå", har de to kreative legekammerater, Jesper Groth og Laurits Emanuel, sammen fundet ind til et helstøbt udtryk i et musikalsk krydsfelt mellem rendyrket 80’er-nostalgi og moderne dansksproget pop, som fra første stortrommeslag sender signaler til dansefødderne såvel som hjertekulen.

Debutsinglen 'Menneskeforbruger’ tændte den første glød i danskerne og satte hurtigt sit præg på de danske radiokanaler og musikforbrugernes streaming-vaner. Opfølgeren ’Kamæleon’ blev endnu en hitsingle. I foråret 2021 bragede Fyr og Flamme for alvor ind i alle vores hjerter – og siden hos millioner af TV-seere – da dansegulvs-hymnen 'Øve Os På Hinanden' blev endnu en evergreen i Dansk Melodi Grandprix.

Det selvbetitlede debutalbum ramte gaden i august 2021 – og publikum kan roligt kridte danseskoene. Enhver, der har lagt vejen forbi Fyr og Flammes 2022-turné, har på egen krop følt effekten af deres medrivende musikalske univers. Nu er Danmarks ukronede dansegulvskonger klar til at sætte ild til Jelling Musikfestival hvor festen først slutter, når tonerne fra den sidste synthesizer har lydt og glimmertårerne er trillet ned ad publikums storsmilende kinder.

Alle Lars Lilholt Bands koncerter i maj er aflyst, da frontmanden er ved at komme sig efter et sygdomsforløb. Jelling Musikfestival ønsker Lars Lilholt fortsat god bedring og håber på et snarligt gensyn.

Der er få partoutbilletter tilbage til årets festival. 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling