Fire stærke danske navne til Jelling Musikfestival 2022

18. november 2021

Jelling Musikfestival er klar med fire navne, der med garanti tager magten over danseskoene.

Propperne skal springe, dansegulvet fyldes og euforien have frit løb, når festivalmagien genopstår i Jelling 25.-28. maj 2022. Derfor er Martin Jensen, GNAGS, Drew Sycamore og Andreas Odbjerg de første fire navne på plakaten. Den stærke blanding af gamle kendinge og tidens mest brandvarme navne kan ikke undgå at sætte fut under festen.

Når den verdensberømte dj Martin Jensen indtager Jelling Musikfestival igen, omdanner han græsset foran Store Scene til én stor natklub med sine medrivende house- og dance-bangere og energiske optræden. Internationalt er Martin Jensen anerkendt som én af verdens bedste dj’s. I sommer rundede han to milliarder (!) samlede streams på Spotify takket være kæmpehits som ’All I Wanna Do’, ’Nobody’ og ’At Least I Had Fun’ og selvfølgelig ’Solo Dance’, foruden samarbejder med f.eks. Jason Derulo og en stribe remixes.

De sidste to år har han holdt sig varm med de spektakulære livestreamede shows ’Me, Myself, Online’ med over 850.000 seere verden over. Martin Jensen forkæler desuden Jelling med dugfrisk materiale, som den nye ’Faith’.

Jelling Musikfestival 2022 bliver anledning til et kærkomment gensyn med GNAGS, der disker op med en kavalkade af de største hits som ’Slingrer Ned Ad Vestergade’, ’Danmark’ og ’Mr. Swing King’. Derudover introducerer Peter A.G. & Co. også numre fra et nyt album, som er under opsejling.

Gennem en godt 55 år lang karriere har bandet udforsket og mixet genrer til en lyd, der nu er blevet helt sin egen og helt uforlignelig. Med deres insisterende nysgerrighed og smitsomme spilleglæde har GNAGS for længst indskrevet sig i Danmarkshistorien. Koncerten på Jelling Musikfestival i 2022 bliver også historisk – GNAGS optræder nemlig på festivalen for tiende gang.

I 2021 udgav hun sit andet album på bare halvandet år. Hun blev den første kvindelige artist nogensinde på Gramex’ top 10 over spillede kunstnere i radioen. Og så vandt hun hovedprisen ved P3 Guld. Dansk-walisiske Drew Sycamore har som en naturkraft taget Danmark med storm. I 2020 skulle hun have optrådt på Jelling Musikfestival, som desværre blev aflyst. Heldigvis har vi igen fået muligheden for at mærke mørket og varmen fra Drew Sycamores musikalske univers, der består af lige dele synthbårne pophits med rod i 80’erne og silkefine ballader, der svøber sig om hjertekulen.

Med en fuldendt hitparade i ’Perfect Disaster’, ’Take It Back’, ’I Wanna Be Dancing’ og ’45 Fahrenheit Girl’ bliver dansetrangen umulig at modstå.

Andreas Odbjerg er for mange et nyt navn, men en etableret kunstner på den danske musikscene. I godt ti år har han spredt sin iørefaldende og kompromisløse pop på de danske hitlister – først i duoen Moses: ”Andreas” og nu i eget navn. Popperlen ’føler mig selv 100’ er obligatorisk på dansegulvet, mens ’i morgen er der også en dag’ allerede har indskrevet sig som en nyklassiker. Hitlistetoppere som Drew Sycamores ’45 Fahrenheit Girl’ og Ericka Janes ’I Say Stupid Things’ er tilmed også fra Odbjergs hånd. For nylig vandt han Lytterhittet til P3 Guld for Tobias Rahim-samarbejdet ’STOR MAND’.

I Andreas Odbjerg har den danske musikscene fået et nyt stort poporakel, der vil lægge Jelling Musikfestival ned i mange år frem.

De resterende billetter til Jelling Musikfestival 2022 bliver sat til salg onsdag d. 1. december, hvor vi også offentliggør første hovednavn.

Vil du holde dig opdateret som én af de første, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

 


 

Festivalen starter om

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling