Fire slagkraftige navne slutter sig til plakaten

10. januar 2022

Årets første offentliggørelser blander rockkoryfæer, Toppen af Poppen og fremtidshåb. ⚡️

Vi starter 2022 med manér, og tilføjer fire af de stærkeste artister fra den danske musikscenes fortid, nutid og fremtid til programmet. MALURT, HUGORM, Hjalmer og Tobias Rahim slutter sig til lineuppet. 

❤️‍🔥 Gendannede MALURT med Michael Falch i front skulle efter en totalt udsolgt tour i 2020 have nedlagt Jelling Musikfestival for første gang siden 1994. I 2022 får vi chancen for igen at opleve de tidløse hits som ’Superlove’, ’Mød Mig I Mørket’ og ’Sommer På Vej’ og et sveddryppende liveshow, der blander ånden fra The Clash og Bruce Springsteen.

MALURT stiller op i ’Mød mig i Mørket’-formationen fra 1982-84 med Christian Arendt (guitar), Peter Mors (trommer), Dia Nielsen (bas) og Pete Repete (keys) ombord. Gåsehuden vil med garanti gennembore cowboyjakkerne hos både nye fans og de heldige festivalgæster, der tidligere har oplevet MALURT live. 

⚡️Siden debut-EP’en ’FOLK SKAL BARE HOLDE DERES KÆFT’ og albummet ’KOM VI FLYGTER’ fra 2020 har HUGORM demonstreret deres totale publikumskontrol over det ganske danske land. I 2022 er det på høje tid, at Jelling får slangebiddet at mærke.

Trioen er opstået som et legesygt passionsprojekt i Klitmøller og består Simon Kvamm (sang), Árni Bergmann Jóhannsson (trommer) og Morten Gorm (guitar). Lige dele fandenivoldskhed og melankoli farver bandets hypnotiserende univers, som må og skal opleves til HUGORMs medrivende, sorthumoristiske liveoptrædener.

🔁Med koncerter i 2017, 2018 og 2019 – foruden en plads på plakaten i 2020 – er Hjalmers charmerende popmusik efterhånden fast inventar på Jelling Musikfestival. Et gensyn i 2022 er derfor kærkomment, særligt efter albumforløberen ’Kommer Tilbage’ og den arbejdsomme popsnedkers karismatiske deltagelse i ’Toppen Af Poppen’.

Få danske kunstnere er så hjemmevant på en scene som Hjalmer. Fans kan roligt glæde sig til at mærke hans forfriskende umiddelbarhed og klokkeklare passion for musikken strømme udover scenekanten på Jelling Musikfestival igen.

🌹Tobias Rahim har på kort tid erobret hitlisterne med sit forførende, grænsenedbrydende mix af pop, poesi og undertoner fra en fortid som den ene halvdel af reggaeton-duoen Camilo & Grande. Med pladen ’NATIONAL ROMANTIK 2021’ fra 2020 fremmanede Tobias Rahim med beundringsværdig stilsikkerhed en ny definition på den skandinaviske mand, der både vækker danselyst og debat. 

Kæmpehits som ’STOR MAND’, ’Jesus’, ’Borderline’ og ’BURHAN G’ med KIDD og netop Burhan G har cementeret den bogstaveligt talt store mands dominans, som naturligvis gør ham selvskrevet til Jelling Musikfestival 2022.

Glæd dig desuden til:

Billetter er i salg nu!

Vil du høre om tilbud, tiltag og tilføjelser til plakaten før din nabo. Så smid dit navn og mailadresse, og modtag vores nyhedsbrev her:FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling