Er du vores nye praktikant til markedsføring og events?

3. september 2022

Vil du arbejde med events, festivaler og være med til at styrke fællesskabet blandt frivillige samtidig med at du får en bred viden og praktisk erfaring som festivalmager?

Festivalen søger lige nu 1-2 engagerede praktikanter til foråret ’23, der vil være med til at videreudvikle Danmarks andenstørste 100 % non-profit-festival. Du vil blive en del af et uformelt miljø og få ansvar og mulighed for at arbejde med mange aspekter af festivalbranchen – med fokus på markedsføring og planlægning/afvikling af events.

Hvem er vi?

Vi har siden 1989 skabt Danmarks dejligste parallelsamfund i 4 dage sidste weekend i maj, hvor ca. 35.000 deltager i Jelling Musikfestival. På kontoret bruger vi året på at planlægge, udvikle og evaluere og ikke mindst koordinere opgaverne med mere end 4.800 frivillige, som knokler både før, under og efter festivalen. Vi er få ansatte, og du vil blive en del af en flad organisation med mulighed for at gribe nye initiativer og opgaver hen ad vejen. Det er vigtigt, at du er en teamplayer, der gerne går foran for at skabe en god stemning – også når der er travlt.

Opgaverne

Vi søger 1-2 dygtige og kreative sjæle. Du er ansvarsfuld og brænder for at være med til at give input til festivalens forskellige kommunikationsplatforme.

Dine opgaver vil primært være hands-on i forhold til Markedsføring, SoMe og planlægning/afvikling af events under festivalen og for f.eks. frivillige i løbet af foråret. Men du vil også få muligheden for at deltage i det strategiske arbejde ifm. planlægningen af ’23-festivalen. Du vil desuden få diverse ad hoc-opgaver, praktiske opgaver og – ikke mindst – være nøgleperson under afvikling af festivalen.

Det faglige niveau og din udvikling er en vigtig faktor for os, og vi tilbyder derfor opgaver, som både er udfordrende og spændende. Du kan prøve kræfter med stort set alle typer opgaver, hvis du har mod på det. Til gengæld forventer vi også, at du er frisk på at hjælpe med brygningen af kaffe til kontoret, svare telefonen, mv.

Vi forestiller os, at du:

 • Har interesse for festival- og eventbranchen
 • Er god til at forvalte din egen arbejdstid og -indsats fornuftigt
 • Er initiativrig, klar på at skabe dine egne arbejdsopgaver og styr på deadlines
 • Brænder for events og kommunikation
 • Er i gang med en relevant uddannelse indenfor kommunikation, events eller andet der passer perfekt
 • Har godt styr på de moderne digitale værktøjer og er godt orienteret på sociale medier
 • Har kørekort

Vi kan tilbyde:

 • Arbejde med markedsføring og events
 • En kreativ arbejdsplads med højt til loftet, humoristisk omgangstone og plads til udfoldelse
 • Diverse ad hoc-opgaver i forbindelse med planlægning og afholdelse af festivalen
 • Adgang til et stort netværk inden for livebranchen

Hvornår er praktikopholdet?

Praktikopholdet er i forårssemesteret 2023 fra ca. midt-januar til midt-juni (for du skal selvfølgelig med, når det går løs på festivalpladsen) – vi aftaler endeligt tidsforløb sammen. Forløbet kan sammensættes i timeantal efter behov (dog min. 25 timer pr. uge). Vi afsætter selvfølgelig tid til opgaveskrivning og skoleopgaver. Som praktikant hos os bliver du betragtet som kollega og vi stiller derfor store krav til selvstændighed og engagement. Praktikstillingen er ulønnet.

Er du interesseret, så send os din ansøgning senest søndag d. 2. oktober til info@jellingmusikfestival.dk.
Samtaler forventes afholdt tirsdag d. 11. oktober og onsdag d. 12. oktober.

Har du spørgsmål? Så kontakt Christina Arkil på info@jellingmusikfestival.dk eller tlf. 75 87 28 88.

Vi glæder os helt vildt til at modtage din ansøgning.

Ansøgningen sendes til: info@jellingmusikfestival.dk
Emne: Praktikant

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling