Endeligt program og spilleplan klar

3. marts 2020

Jelling Musikfestival fuldender plakaten med Duran Duran, Tom Jones, Passenger og Lukas Graham øverst. I dag bliver bl.a. Alexander Oscar, Jimilian og Jørgen de Mylius tilføjet.

 

 

I dag kan Jelling Musikfestival løfte sløret for det fulde lineup, der fylder scenerne og højtalerne sidste weekend i maj. Dagens bandpakke supplerer årets hovednavne, og byder på en pose velblandede bolsjer hentet fra alle musikalske grene af Danmark.

Tidligere har vi offentliggjort en stribe kunstnere fra popmusikkens øverste hylde som Rasmus Seebach, Aqua, Alphabeat, Nicklas Sahl, Clara og mange andre. Med dagens bandpakke udbygger vi pop-porteføljen med den fremadstormende soulpop-artist Alexander Oscar, elektropopduoen Jærv og sidste års Quasar-vinder Karenina.

Djämes Braun x Specktors, Tessa og Toko er i år på plakaten, og i dag slutter trap-rapperen Jimilian, der blandt meget andet har samarbejdet med amerikanske 6ix9ine, sig til gruppen af kunstnere, der med statsgaranti sparker liv i en kæmpe fest.

Bannerførerne for den stolte danske sanger/sangskriver-tradition, såsom Malurt, Jacob Dinesen, Hjalmer blandt mange andre, får desuden selskab af den albumaktuelle singersongwriter Jeppesen, måske bedre kendt som Jørn ”Ørn” Jeppesen, der i over tyve år var Kim Larsens manager og i en årrække spillede med i Kjukken.

Fra det store udland kommer desuden den legendariske tidligere frontmand i Smokie, Chris Norman, der med nationale koryfæer som Lars Lilholt og Johnny Madsen Band puster luft i historiens vingesus. De suppleres i dag med syrerockorkesteret Steppeulvenes efterhånden sagnomspundne guitarist Stig Møller Trio, én af festivalens gamle kendinge, Tom Donovan, foruden Jørgen de Mylius, der leverer et DJ-set.

Det ville ikke være Jelling Musikfestival uden brølende guitarer og fandenivoldsk ravestemning, som D-A-D, Hugorm, og Spleen United blandt andre allerede står som garanter for. I dag kan Black Oak County, foruden de lokale metalhelte fra Vejle, Lipid, slutte sig til den sektion af programmet.

I alt spiller over 75 kunstnere på årets festival. Se det fulde line-up og spilleplanen på www.jellingmusikfestival.dk

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling