En god pose penge skal sende unge i aktivitet

8. maj 2017

Jelling Musikfestival afviklede lørdag den 6. maj den årlige golfturnering i Jelling Golfklub med 112 deltagere. Jelling Musikfestival kunne efter dagen overrække 20.000 kr. til Broen Danmark, der hjælper udsatte børn og unge til en aktiv fritid.

Sekretariatsleder Erik Haumann modtog donationen og fortalte, at Broen Danmark har pt 25 frivillige lokalafdelinger over hele landet, og en 26. er på vej. I 2017 er målet at hjælpe flere end 4.000 børn og unge til en meningsfuld fritid sammen med jævnaldrende unge og voksne rollemodeller.
”Ofte kan selv små beløb gøre en stor forskel, og vi er glade for, at Jelling Musikfestival har tænkt på os”, sagde Erik Haumann.

”Vi har en god tradition for at støtte velgørende formål. Golfturneringen har i alle årene støtte velgørende eller humanitært arbejde. I 2017 har vi valgt Broen Danmark, som der heldigvis også er mange af vores leverandører og samarbejdspartnere, som med på at støtte. Festivalen vil gerne takke for den fine opbakning fra alle, som hvert år bidrager til at gøre vores golfarrangement til en festlig oplevelse – både for deltagerne og for det gode formål, som efterfølgende modtager det indsamlede beløb” siger festivalleder Charlie.

”Tusind TAK til fra Lantmännen Schulstad, Isabella A/S, Nordic Rentals, Den Jyske Sparekasse, Tuborg, , Excellent Wine, Ørsted Telte, Rynkeby Foodservice, Peter Larsen Kaffe, Jysk Fynske Medier, SUN-AIR og Noon Ure for deres støtte til holdkonkurrencen. Systemet er sådan, at holdet der vinder spiller gratis, mens de øvrige hold betaler til det humanitære formål ift deres placering i turneringen”, fortæller Charlie.

Jelling Musikfestival ønsker også at støtte Jelling Golfklub, hvilket i alle årene har været formålet med golfarrangementet”, fortæller Charlie. ”Og vi vil gerne takke golfklubben for et godt værtsskab og en rigtig flot bane at afvikle turneringen på”.  Jelling Golfklub er i lighed med festivalen baseret på frivillig arbejdskraft fra de ihærdige medlemmer, der traditionen tro yder en stor indsats i forbindelse med golfarrangementet.

Efter turneringen nød deltagerne trioen Rust’s forrygende fortolkninger af populære melodier, mens der blev serveret kolde øl og velristede frankfurtere fra grill. Vejret var ligeledes med arrangørerne, så der opstod ægte festivalstemning på golfklubbens terrasse.

Der var tre præmierækker i årets turnering, foruden en holdkonkurrence og en musikquiz.


A-rækken vandt Bjarne Siersbæk med 39 point foran Peter Skipper med 37 point. B-rækken vandt Hans Refsgaard med flotte 40 point foran Søren Brandt Pedersen 38 point, C-rækken vandt Kirsten Jakobsen, med 47 point foran Kirsten Taanum med 39 point.

Holdturneringen, der giver pokal og håneret under årets festival, blev vundet af Rynkeby Foodservice med spillerne Kirsten og Kurt Taanum, Tina Siersbæk og holdkaptajn Bjarne Siersbæk. Holdet scorede 145 point, idet tre af holdets spillere scorede bedre end deres handicap på dagen.

Musikquizzen blev ligeledes vundet af holdet fra Rynkeby Foodservice, efter en tiebreaker med to andre hold.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling