Cremen af dansk stand-up lægger Jelling og Vejle ned

15. december 2020

Den rette måde at gå ind i 2021 på er med et tætpakket grineflip. 

Mens stand-up-shows og one-man-turnéer på de store scener er sat på pause, inviterer nogle af Danmarks skarpeste komikere indenfor til et kig i maskinrummet under fire eksklusive optrædener i Jelling og Vejle i januar.

Billetsalget starter 16. december kl. 10.00

Under hver af de fire klubaftener går et sandt kinder-æg af stand-uppere på scenen. 

Tirsdag d. 16. februar, Byens Café Jelling (køb billetter) + onsdag d. 17. februar, Bygningen Vejle (køb billetter):

Torben Chris, Mahamad Habane & Karsten Green (billedet ovenfor)

Tirsdag d. 23. februar, Byens Café Jelling (køb billetter) + onsdag d. 24. februar, Bygningen Vejle (køb billetter):

Thomas Hartmann, Morten Wichmann & Dan Andersen

Varm lattermuskulaturen op og kom forbi til et bombardement af knivskarpe pointer, snappy bemærkninger og sublimt timede jokes.

Glæd dine kære med en hysterisk sjov julegave – eller glæd dig til at opleve:

Torben Chris: ”Garanterer førsteklasses jysk speedsnakkeri, der gerne går langt over stregen – men altid på en morsom og charmerende måde. Torben Chris kan servere utrolige kaskader af ord på kort tid og er kendt for at besidde en voldsom energi, der når langt ud over scenekanten.”

Mahamad Habane: ”Er hvad man næsten kun kan beskrive som en fremadbrusende og ikonisk komiker indenfor den danske stand-up branche. Til trods for sin korte tid som komiker, har han hurtigt opnået succes og anerkendelse.”

Karsten Green: ”Besidder en sublim evne til perfekt timing og med skarp observationssans og en stor portion selvironi, leverer han et show som efterlader publikum underholdt og med ondt i lattermusklerne.”

Thomas Hartmann: ”Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden og det giver anledning til både latter og eftertanke. Han er et levende bevis på, at en stand-up komiker sagtens kan være hård i replikken uden at være grov.”

Morten Wichmann: ”Er en skarp og satirisk komiker med en hurtig, kompromisløs stil – tilsat en befriende portion fjol. Der findes ikke det emne, Morten Wichmann ikke kan finde en humoristisk vinkel på, og omsætte til jokes i et tempo og i en klasse, der ikke findes mange andre steder.”

Dan Andersen: ”Er en unik blanding af charme og hardcore stand-up, som ikke er bange for verbalt at tage fløjlshandskerne af. Også selvom han ofte taber dem på egne fødder, når han glædeligt fortæller og synger om sine inderste hemmeligheder, forhold og sære observationer.”

 

Praktisk info:

Datoer: D. 12., 13., 19. og 20. januar 2021 kl. 19.30

Billetsalg: Ticketmaster.dk fra onsdag d. 16. december kl. 10.00

Pris: 245 kr. + gebyr

Arrangør: Festival Fonden af 2006 & Jelling Musikfestival

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling