City Vejle og Jelling Musikfestival har indgået et samarbejde til Ladies Night for at sætte fokus på kvinder, fællesskab og musik – og derigennem indsamle penge til et specielt velgørende formål i Parasportens år.

21. marts 2019

Fredag d. 29. marts 2019 bliver Vejle midtby forvandlet til et mekka for Ladies – kvinder altså... I den forbindelse har Jelling Musikfestival og City Vejle indgået et helt specielt samarbejde – nemlig et samarbejde der skal give aftenens Ladies en på opleveren med nogle af Danmarks kommende stjerner indenfor musikkens verden. Det er med ét stort formål – at samle penge ind to helt specielle kvinder i Vejle, som via frivilligt arbejde har sat sig det mål, at få flere med et handicap til at dyrke sport. Et formål, som passer perfekt ind i kvindeuniverset og ikke mindst festivalens non-profit formål.

RaceRunning Vejle – et godt formål
RaceRunning er en innovativ sport for mennesker med et handicap, som hæmmer balancen. RaceRunning foregår på en specialbygget 3-hjulet ”løbecykel” uden pedaler, hvorpå balancen ikke er et problem. Sporten giver dermed folk med et handicap, der til daglig kun kan komme rundt i elektrisk kørestol, manuel kørestol eller gangrollator, mulighed for at bevæge sig rundt ved egen kraft og giver selv de sværest handicappede en følelse af at bevæge sig frit og løbe.

De to stærke kvinder Camilla og Line har på 2 år øget antallet af RaceRunners børn i Vejle fra 3 til 15 – de drømmer om at skabe et stævne for RaceRunning i Vejle og det er netop det, som de penge der indsamles til Ladies Night er øremærket til – at skabe et stævne for RaceRunnere, hvor der er fokus på holdånd og fællesskab, som kun sport og musik kan skabe.

Vejle Kommune har tilmed ekstra fokus på Parasporten i 2019 – de kalder det Parasportens år – og gennem øget opmærksomhed på netop parasport ønsker de at nedbringer fordomme og skabe bedre inklusion og ikke mindst styrke det vigtige fællesskab, som både Jelling Musikfestival og City Vejle også dyrker som hovedformål.

Koncerter i byrummet – med formål
Eftermiddagen og aftenen byder på op imod 30 akustiske koncerter med danske musikere i samarbejde med UNCOVERmusic, som er et projekt, hvis formål er at bringe al den dejlige musik, der hver dag skrives og produceres i det danske land, frem i lyset og gøre musik meget mere tilgængeligt.

Koncerterne finder sted lige pludselig – måske i køledisken over fisken – måske lige ved siden af de lækre nye forårskollektioner – eller måske et helt andet sted – pointen er – koncerterne er der – musikerne er der og du som almindelig forbruger kan nyde musikken og være med til at støtte det gode formål, som alle pengene der indsamles, går ubeskåret til!

Derudover har City Vejle arrangeret levende statuer – dem vi kender fra sydens gader og stræder – hvor der vil være mulighed for at donere i specielle donationsbokse til formålet – statuerne krydrer oplevelserne på gågaden med lidt ekstra, så vi også kan imponeres over denne smukke kunstform.

Du kan også være med…
Som helt almindelig vejlenser – eller andre med tilknytning til Vejle har du mulighed for at være med – enten ved at donere de penge du skulle bruge på fredagsslik, øl eller andet – eller ved simpelthen at tage af sted med dine veninder til årets Ladies Night i Vejle og opleve alle de skønne oplevelser denne østrogenfyldte dag og aften tilbyder.

Når du donerer penge til det gode formål, vil du samtidig være med i konkurrencen om lækre præmier der lige præcis er en lady værdig – det vil være alt fra en tøsetur til festival i maj måned til lækre skønhedsprodukter eller noget helt helt andet. Uanset vil dit kvindehjerte blive forkælet!

Og hvordan donerer du så…?
Overfør minimum 30 kr. på mobilepay til 24667 (City Vejle). Skriv dit telefonnr. i overførslen og vær med i lodtrækningen om lækre præmier. Indsamlingen slutter d. 1. april hvorefter beløbet doneres til Vejle RaceRunning. Derudover er det selvfølgelig muligt at donere kontante beløb direkte ved musikerne.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling