Bryan Adams til Vejle!

18. september 2019

Vejle Musikteater og Jelling Musikfestival er stolte af at kunne præsentere den canadiske verdensstjerne Bryan Adams fredag d. 20. marts 2020 i Spektrum, Vejle.

Hele to koncerter i Horsens blev udsolgt på rekordtid! Koncerten i Vejle bliver altså en unik mulighed for at købe de efterspurgte billetter til en koncert med Bryan Adams på dansk jord - og endda med fuldt band.

Fire årtier med begejstrede fans

Bryan Adams' energiske liveshow og kæmpe bagkatalog af hits bliver netop toneangivende for koncerten i Vejle. Den canadiske stjerne behøver ikke nogen introduktion, da han har begejstret publikum igennem de sidste fire årtier med sine feel-good rock'n'roll hits. Igennem sin karriere har Adams udgivet 14 studiealbums - senest "Shine a Light" i marts - og har solgt mere end 65 millioner albums på verdensplan. Hans sange har toppet hitlisterne i mere end 40 lande og det seneste album, "Shine a Light", debuterede som nummer 1 på den canadiske albumhitliste - titelnummeret er skrevet sammen med ingen ringere end Ed Sheeran.

Samarbejde med DHL

Bryan Adams' Shine a Light-tour har allieret sig med logistik-giganten DHL i et samarbejde, hvor DHL planter et træ for hver billet der bliver solgt på hele Adams' verdensturne. Endnu en god årsag til at købe en billet i Vejle - hvis altså du skulle mangle en grund...

Praktisk info

Hvem: Bryan Adams

Hvor: Spektrum, Vejle

Hvornår: 20.03.20 kl. 20.00

Hvad: Ståkoncert med unummerede pladser

Prisen: 625 kr. (inkl. gebyr)

Billetsalget starter fredag d. 20. september 2019 kl. 10.00 

Køb din billet på billetten.dk eller her

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling