Birthe Kjær hædret for 50 års glorværdig karriere

31. maj 2019

Birthe Kjærs karriere er uden sidestykke i Danmark, og i anledning af at hun sidste år fyldte 70 og samtidig kunne markere sit 50 års jubilæum i musikbranchen, blev hun hædret med ved en intim reception fredag under festivalen.

Birthe Kjær har siden 60’erne sat sig præg på dansk hitlistepop og ustandseligt tiltrukket et stort, smilende publikum, som hun beviste, da hun i dag med sit store swingensemble Feel Good Band og en sand perlerække af danske og udenlandske hits skabte festivalglæde fra Store Scene.

Efter dagens koncert blev Birthe Kjær i dag hædret af Jelling Musikfestival ved en reception, hvor festivalleder Lars Charlie Mortensen agerede vært. Festivallederen vurderer blandt andet, at succesen kan tilskrives Birthe Kjærs professionalisme, men også hendes smittende ro og livsglæde.

”Få musikere i Danmark har fortjent samme anerkendelse som Birthe Kjær, som har været højaktuel længere end de fleste tør drømme om. Hun tiltrækker stadig et massivt publikum af både fans, der har været med fra starten, og de helt unge, der er vokset op med Birthe Kjær i bevidstheden. Jeg tror aldrig, vi får en sangerinde, der kan favne hele Danmark så bredt igen.”, siger Lars Charlie Mortensen.

Stort tillykke – og tak – til Birthe Kjær.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling