Andreas Odbjergs enestående popfest samler JMF23

17. februar 2023

Den uforlignelige sangskriver og popkomet Andreas Odbjerg indtager i maj Jelling Musikfestivals Store Scene med sin kantede folkefest.

Andreas Odbjerg er godt i gang med at sætte et historisk, uudsletteligt aftryk på den danske musikscene.

Foruden sin endeløse strøm af hits som ’føler mig selv 100’, ’velkommen tilbage’, ’hjem fra fabrikken’, ’i morgen er der også en dag’ og ’STOR MAND’ har han skrevet stribevis af sange til og med Malte Ebert, Lord Siva, Drew Sycamore, Ankerstjerne, Ericka Jane og Ida Laurberg. Gang på gang beviser han én enestående evne til at trykke på folkesjælens bløde punkter.

I 2022 testede Andreas Odbjerg kapaciteten på Jelling Musikfestivals Teltscene. I år vender han tilbage og inviterer til en lige dele medrivende og inderlig fest på Store Scene, som ét blandt få stop på de danske festivalscener i år.

På Danmarks-hymnen ’hvad skal verden med sådan én som mig’ tvivler Andreas Odbjerg på, hvad han kan bidrage med. Men hans toneangivende indflydelse i dansk popmusik besvarer selv spørgsmålet ganske fyldestgørende.

Udover at berige den danske sangskat evner Andreas Odbjerg også på én gang at være samfundskritisk, politisk og at fungere som talerør for psykisk sårbarhed. Ofte havner den unge sangskriver på kant med janteloven med sine politiske tilråb, sine overrumplende liveoptrædener og sin humor. Den befriende tilgang er nøglen til Odbjergs enorme indflydelse, som er svær at forestille sig vil aftage i nær fremtid.

Gå ikke glip af den komplette fællesskabsoplevelse, når Andreas Odbjerg skriver et nyt kapitel til danskernes livshistorier på Jelling Musikfestival 2023.

 

Billetsalget til Jelling Musikfestival 2023 stryger derudad – og 1. marts stiger priserne.

JMF24 STARTER OM

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling