AFLYST – Akustisk jubilæumstour bringer TV-2 til Jelling

10. december 2020

Grundet forlængede restriktioner og en kalenderkabale, der ikke længere kan gå op, bliver vi desværre nødt til at aflyse den planlagte koncert.

Efter en kæmpestor efterspørgsel på TV-2’s seneste 40-års jubilæumstour er der nu endnu en akustisk koncertrække på vej i det nye år. Denne gang med Jelling på plakaten.

Sidste år fejrede TV-2 sit 40 års jubilæum med en akustisk tour, der nu bliver genoptaget. 11. marts 2021 kan 420 heldige publikummer opleve bandet helt tæt på i Gormshallen i Jelling. 

’TV-2 modtager stående bifald,’ skrev Fyens Stifttidende om de seneste koncerter på touren ’En af de fineste oplevelser længe,’ skrev Skive Folkeblad. ’Mellem sjov og vemod,’ skrev Nordjyske og kvitterede med 5 stjerner. Også Gaffa uddelte generøst 5 stjerner til det lykkelige orkester.

Den udsolgte og anmelderroste 2020-tour kalder på en part ll – og mens landet fortsat skruer op for teknikken med virtuelle rum og online færden, skruer TV-2 ned for selvsamme. Til marts drager de atter på landevejen med et akustisk setup.

Med klassikere som ’Lanternen’, ’Kys Det Nu’, ’Der Går Min Klasselærer’ og ’De Første Kærester På Månen’ i bagkataloget er der garanti for kuldegysninger.

Bandets 19 studiealbums fra ”Fantastiske Toyota” fra 1981 og frem til det seneste album ”Tæt trafik i Herning” fra 2018 vidner om en uhørt stabilitet, der aldrig er set mage i dansk pop/rockmusik.

Om jubilæumstouren fortæller bandet:

”Mens vi venter på den russiske vaccine" turen har været overvældende og har vel nærmest fungeret som en mental hjælpepakke til os og vores publikum. I hvert fald er vi hver aften gået af scenen med en fornemmelse af at være kommet nærmere det fællesskab som Coronaens krav om isolation og afstand har sat en stopper for. Og det er måske musikkens ædleste opgave: At bringe os sammen.” 

TV-2 består af Steffen Brandt (forsanger, keyboard, guitar), Hans Erik Lerchenfeld (guitar), Sven Gaul (trommer) og Georg Olesen (bas), der sammen støbte fundamentet til én af den danske musikscenes største succeser for over 40 år siden.

 

Praktisk info:

Dato: 11. marts 2021 kl. 20.00

Billetsalg: Ticketmaster.dk fra fredag d. 11. december kl. 10.00

Pris: 470 kr. ekskl. gebyr

Arrangør: Festivalfonden af 2006 & Jelling Musikfestival

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling