30.000 kr. samlet til årets golf event

8. maj 2018

Jelling Musikfestival fejrer 30 år og afviklede i weekenden to store events. Fodbold event på Vejle Stadion og for 11. gang sin traditionsrige golfmatch på Jelling Golfklubs dejlige bane.

116 golfspillende leverandører, musiknetværk, gode venner af festivalen og lokale golfspillere hyggede sig rundt på banens 18 udfordrende huller, akkompagneret af strålende solskin og nærmest vindstille – perfekt golfvejr.

Efter matchen var der musik, lokalt fadøl og hygge ved klubhuset, mens spillerne ventede på resultatet – og præmieoverrækkelsen.

Der var præmier til de tre bedste i de individuelle rækker, præmie til bedste hold samt præmier til de spillere, der kom nærmest flaget på en rækker huller. Herudover var der på en række huller quizspørgsmål, hvor deltagerne blev testet på deres viden om musik og Jelling Musikfestival.

Direktør for Jelling Musikfestival Lars ”Charlie” Mortensen siger:

”Ideen med Jelling Musikfestival Open er først og fremmest at støtte Jelling Golfklub og et humanitært velgørende formål, men også at lægge navn til et golfevent, som er attraktivt og som mange ser frem til at deltage i. Kort sagt at skabe rammerne for en hyggelig dag i golfens og velgørenhedens tegn.

Golfklubben bygger som Jelling Musikfestival på høj grad af frivillighed, så vi er glade for at kunne støtte op omkring disse værdier.

Vi er glade for at det høje deltagerantal igen i år ikke kun sikrer et godt event i klubben, men også støtter Jelling Golfklub med et pænt højt beløb.”

Der blev doneret 10 kr. pr. scoret point i matchen, hvilket blev rundet op til 31.000 kr., som i år gik til Broen Danmark, der støtter børn og unge fra socialt og økonomisk udfordrede familier, - som gerne vil spille musik og synge eller dyrke idræt. Ikke mindst Festivalens leverandører bidraget til beløbets størrelse gennem holdsponsorater, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Jelling Musikfestival Open 2019 afvikles lørdag d. 4. maj 2019.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling