Alternativ billetsalgsstart til Jelling Musikfestival begynder 1. december

18. november 2020

Normalt starter billetsalget til Jelling Musikfestival 1. december. Vi holder fast i traditionen, men på en anderledes måde.

Normalt ville vi lige nu være i fuld gang med at støbe kuglerne til endnu en Jelling Musikfestival i maj fuld af musik, minder og mennesker. Startskuddet plejer at lyde 1. december, når billetsalget åbner.

Men situationen lige nu gør, at vi ikke har klarhed over, hvilket arrangement vi kan slå dørene op til. Derfor er billetsalgsstarten udskudt. 

Og dog.

Fra 1. december vil gæster nemlig kunne købe et Jelling Musikfestival-gavekort, der senere på ticketmaster.dk kan ombyttes til en festivalbillet, et tilskud til en festivalbillet eller et kontantkort til køb på festivalpladsen.

Gavekortet kan desuden bruges til andre endnu ikke offentliggjorte arrangementer, som Jelling Musikfestival planlægger i 2021 samt til festivalen i 2022.

På den måde har vi som arrangør ro til at forberede os, uanset hvad fremtiden bringer og du som gæst kan være sikker på, hvilket event, du køber billet til, samtidig med at du støtter kulturlivet.

Du bestemmer selv beløbet på gavekortet. 

Hvorfor starter I ikke billetsalg nu?

Lige nu knokler en masse gode kræfter i vores organisation og i festivalbranchen, både her til lands og internationalt, for at afsøge mulighederne for at samle større menneskemængder inden for de krævede restriktioner.

Derfor – og fordi vi allerede havde en stort set færdigplanlagt festival klar i foråret – holder vi indtil videre fast i troen på, at vi kan slå dørene op til noget, der ligner festival i 2021.

Imens vi venter, arbejder vi på alternative arrangementer, der skal fylde maj måned og månederne op til med festivalstemning uanset hvad.

Hvad kan man købe, hvor og hvornår?

Gavekortene har et speciallavet Jelling Musikfestival-design og bliver fremsendt i en fin gaveæske. Du bestemmer selv om beløbet skal dække en partoutbillet, endagsbillet, en boform eller en pose lommepenge.

Hvis vi får grønt lys til at afholde en festival i 2021, vil billetpriserne ligne priserne fra 2020.

Gavekortene bliver sat til salg hos Ticketmaster 1. december kl. 10.00. Vi har i år ikke noget fysisk salg i Byens Hus i Jelling.

Hvilken betydning har gavekortene for eksisterende billetkøbere?

Uanset hvad fremtiden bringer, er vi enormt opmærksomme på alle jer seje, loyale gæster, der har beholdt billetten fra 2020.

I kan trygt beholde billetten, der enten bliver adgangsgivende til 2021 eller 2022 og samtidig giver forkøbsret til de alternativarrangementer, vi planlægger.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling