LejrReservation

LejrReservation er for jer med stor fællesskabsfølelse, som gerne vil være sikre på at ligge tæt på efterskolevennerne, gymnasieklassen, single-klubben, soldaterkammeraterne eller villa-vej-naboerne.

Med LejrReservation reserverer I et stykke camp-jord, så I er sikre på at kunne slå telt op og bo sammen med dem, I gerne vil nyde festivalen sammen med. Indløsning af LejrReservation skal ske indenfor et bestemt tidsrum, se nedenfor.

Dele af vores camp område er inddelt i kvadrater á 4 LejrReservationsfelter - og findes på alle vores tre camp områder:

Se kort over campen her.

Der er forskel på placering og stemning på vores camps, men fælles for dem alle er, at man bidrager til den gode stemning, dyrker holdånden og passer på hinanden!

I kan booke jeres LejrReservation på Ticketmaster fra onsdag d. 1. december 2021

Se priser her


Praktisk:

  • En LejrReservation dækker over et eller flere felter med dimensionerne 11 x 11 m., hvor der er plads til 8-10 telte á ca. 12 m2. Husk, at den maksimalt tilladte teltstørrelse er 16 m2.
  • I er selv ansvarlige for at booke nok felter til det antal telte, I kommer med.
  • LejrReservationer kan kun indløses indtil et bestemt tidspunkt - se nedenfor. Efter disse tidspunkter, er alle ubeboede områder til fri afbenyttelse for alle camp-gæster.
  • Med en LejrReservation følger et bookingnummer, som står på jeres billet(ter), til det eller de felter, I har reserveret (Eksempel: Camp U18, Felt 8, Plads 2). I kan med fordel dele dette nummer med dem, som skal bo på jeres felt(er), så alle kan checke ind og finde de(t) rette felt(er).
  • Hvis I er flere, som booker hver jeres LejrReservation, skal I være opmærksomme på, at I IKKE kommer til at ligge sammen, da vores system tildeler felter i den rækkefølge, de bliver booket.


Tidspunkter for indtjekning LejrReservation

Camp Festlig & Camp U18
Tirsdag d. 24. maj kl. 16.00 - 21.00
Her kan I i ro og mag møde op, få anvist jeres plads og sætte jeres telte op indtil kl. 21.00, hvor I skal forlade området. I kan flytte ind når campen åbner onsdag d. 25. maj kl. 12.00.

Camp Haven
Tirsdag d. 24. maj kl. 16.00 - 21.00 og Onsdag d. 25. maj kl. 12.00 - 18.00
Her kan I i ro og mag møde op, få anvist jeres plads og sætte jeres telte op indtil kl. 21.00, hvor I skal forlade området tirsdag. I kan flytte ind når campen åbner onsdag d. 25. maj kl. 12.00.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling