LejrReservation

LejrReservation er for jer med stor fællesskabsfølelse, som gerne vil være sikre på at ligge tæt på efterskolevennerne, gymnasieklassen, single-klubben, soldaterkammeraterne eller naboerne fra vejen.

Med en LejrReservation reserverer I jeres egen firkant camp-jord, hvor I er sikre på at kunne slå telt op med dem, I gerne vil nyde festivalen sammen med. Indløsning af LejrReservation skal ske indenfor et bestemt tidsrum, se nedenfor.

Vores camp er delt ind i store campfelter med adgangsveje imellem. Hvert felt består af fire firkanter – og det er de firkanter, I kan sikre jer en plads på med en LejrReservation.

I kan købe en LejrReservation på alle festivalens tre campområder:

Se kort over campen her.

Der er store forskelle på vores campområder, men fælles for dem alle er, at man i festivalens fire dage bidrager til den gode stemning, dyrker holdånden og passer på hinanden.

LejrReservation kan købes på vores billetside.

Det skal du vide, før du bestiller:

  • En LejrReservation dækker over en firkant med dimensionerne 11x11 m., hvor der er plads til 6-8 telte á ca. 12 kvm., svarende til et typisk 4-personers-campingtelt med to kabiner. Den maksimalt tilladte teltstørrelse er 16 kvm.
  • Kan jeres telte ikke være i én LejrReservationsfirkant, skal I booke flere LejrReservationer. I er selv ansvarlige for at booke nok firkanter til det antal telte, I kommer med.
  • Det er muligt at samle LejrReservationer, så jeres firkanter bliver placeret ved siden af hinanden. For at sammensmelte flere LejrReservationer skal I enten: 1. Bestille dem samlet eller 2. Efter bestilling kontakte os på de info-mails, som køberen af LejrReservationen modtager i løbet af marts og april.
  • LejrReservationer kan kun indløses i bestemte tidsrum - se nedenfor. Derefter er alle ubeboede områder til fri afbenyttelse for alle campgæster.
  • Jo tidligere I køber, jo tættere på indgangen til festivalpladsen, bliver jeres firkant reserveret.
  • Salget af LejrReservationer lukker 15. april.


Tidspunkter for indtjekning med LejrReservation 2023

Onsdag d. 24. maj kl. 16.00-21.00
Her kan I møde op, få anvist jeres plads og sætte jeres telte op indtil kl. 21.00, hvor I skal forlade området. I kan flytte ind, når campen åbner torsdag d. 25. maj kl. 12.00.


Torsdag d. 25. maj kl. 12.00-19.00
Her kan I få anvist jeres plads og sætte jeres telte op, mens campen åbner for alle øvrige campgæster. Efter kl. 19.00 kan alle ubeboede områder anvises til andre festivalgæster.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling