Mobilopladning

Pre-Book en Volt oplader med bytteservice og undgå at løbe tør for strøm under festivalen. Pre-booker du din Volt nu, får du rabat i forhold til prisen under festivalen.
Siden 2013 har Volt være på Jelling Musikfestival med deres opladningsservice, og hjulpet utallige kunder med strøm til deres mobil!
Så pre-book din Volt­-oplader online HER

Volt Charging Service giver dig adgang til at bytte din Volt-oplader én gang om dagen under hele festivalen. Har du IKKE en Volt fra tidligere år, skal du betale et refunderbart depositum på kr. 200,-depositummet refunderes, når du returnerer din Volt-oplader før festivalens afslutning. 

Sådan virker det
På festivalen og campingområderne vil der ikke være adgang til strøm. I stedet anbefaler vi at du booker en Volt-oplader, som kan oplade din telefon i lommen. Når Volt-opladeren er tom kan du bytte den til en ny fuld oplader ved et af Volts byttesteder på festivalen. På den måde skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for strøm, din Volt kan byttes én gang dagligt. 

Kabler
Et gratis kabel til din telefon følger med Volt-opladeren. Volt har kabler til alle mobiler, nye som gamle, iPhones som Android etc. 

Hvis du gerne vil beholde din Volt-oplader og tage den med hjem, kan du også få et gratis micro-USB kabel til genopladning af din Volt-opladeren derhjemme.

Book HER

 

 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling