Forrygende koncerter! Højt humør, publikums positivt smittende stemning og dejligt sommervejr! Sådan vil vi huske den 16. udgave af festivalen.

Allerede torsdag var teltcampen ved at være fyldt og nye arealer måtte tages i brug. Alt tegnede til en succes. Forsalget var gået forrygende og med den gode vejrudsigt var der ”risiko” for udsolgt.
Humøret var højt og publikums positive stemning smittede af på de mange musikere, hvoraf flere gav de bedste koncerter, der endnu er hørt i Jelling.
Fredagens program, der talte en række gode koncerter, blev forrygende afsluttet med en D.A.D koncert, der sagde ” Spar 2”
D.A.D kom ud over scenekanten som aldrig før! Publikum fik videre noget at feste videre på!

Var fredag forrygende blev lørdag helt fantastisk! Solen strålede over de mange glade festivaldeltagere, der oplevede en perlerække af koncerter på de tre scener. Stemningen var i top – og køen ved indgangen voksede og voksede, så der midt på eftermiddagen måtte meldes udsolgt. Hurra! Omkring 17.000 publikummer festede og hyggede sig på området. Aldrig tidligere har festivalen haft så mange gæster på en gang.
Allerede fra det øjeblik Bent Fabricius startede i teltet og efterfølgende blev fulgt op af SHU-BI-DUA på den store scene var publikum i festgear – søvnen var gnedet af øjnene, tømmermændene sendt på retræte – og endnu en fest var under opsejling.

Søpavillionen – et nyt og sjovt indslag på festivalen – lidt a la Bakkens Hvile, blev introduceret. En pavillon med udsigt til sø og springvand, med veranda og blomsterkasser, med syngepiger og underholdning. En sjov og festlig succes, der som ” Damernes Konditori”, Chautou Dagmar, Den Irske Pub, Bryggeriet er med til at give folk en helhedsoplevelse på festivalpladsen.

Søndagen fortsatte det gode vejr - en enkelt byge under svenske Patrick Isaksson, der afløste Eagle Eye Cherry, kunne ikke forstyrre det feststemte publikum, hvoraf mange ventede på ikonet og legenden B.B. King der skulle afslutte dette års festival.
Den 79-årige B.B King gav en uforglemmelig koncert – formentlig hans sidste i Danmark., men koncerten var en mester værdig. Den vil blive husket! En koncert der værdigt afsluttede en stor festival weekend og som sammen med et forrygende fyrværkeri satte punktum for endnu en succesfuld , rolig, festlig og fornøjelig festival.

Dette års festival program var spækket med nye og gamle kendinger der på de tre scener blev styret på bedste vis af de tre trofaste konferencier Hans Otto Bisgaard, Frank Megabody og Mikkel Blauenfeldt.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling