Festivalen har for alvor gjort sig bemærket ud over by og amtsgrænsen. Rygterne om Danmarks Hyggeligste, får for alvor folk til at købe billet i forsalg lang tid før programmet offentliggøres.
At programmet dette år så som hovednavn har STATUS QUO, får billetsalget til at eksplodere.
Status Quo har netop dette år udgivet CD'n ’What ever you want’, der i hele foråret lå som nummer 1 på top 20 listen.
Jelling Musikfestival var for alvor rykket op i Superligaen - med udsolgt 14 dage før festival start stod festivalen ved en korsvej.

10.000 gæster på festivalpladsen der ikke kunne bære en eneste til. Fredagen startede med pænt vejr, men da Poul Krebs slog tonen an lørdag eftermiddag begyndte det for alvor at regne. Det forsatte det med hele dagen, og hertil kom så, at et uvejr/tordenvejr fejede ind over Sydvestjylland.
Da lynet slog ned lige ved scenen umiddelbart før Status Quo skulle på, hang hovednavnets koncert i en tynd tråd.
Status Quo var tæt på at aflyse, men ved hjælp af overtalelse og en briefing fra metrologerne på Billund Lufthavn der fortalte, at det værste var overstået , gik de engelske rockveteraner på scenen med 20 minutters forsinkelse. Da Francis Rossi som indledning takkede publikum med ordene "Thanks for staying in the pissing rain" var publikum ellevilde og klar til en gigant finale.

Det blev et brag af en koncert, og alle der havde været heldige at få en billet inden festivalen måtte melde udsolgt, fik en festival af de helt store.

For første gang var der til festivalen hyret en konferencier udefra idet Frank Damgaard (alias Megabody) præsenterede Årets navne i samarbejde m. Lars Charlie Mortensen.

Festivalen var en succes før den gik i gang. Med udsolgt så lang tid i forvejen og med 10.000 publikumer skulle der ske noget med festivalen.
Selvom festivalen fik en del regn og festivalen oplevede natur elementernes hærgen, var det kun små ting, i forhold til hvad der ventede.... 

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling