Billetter til dette Års festival blev for første gang sat i forsalg. Prisen var 50 kr hvis man da ikke lige var barn eller pensionist.
Festivalen var efterhånden blevet et tilløbsstykke. Ikke på grund af de navne der blev præsenteret. De fleste var jo stadig amatør eller semiprofessionelle.
Men rygtet lød, at der var ÅND over festivalen og at den var hyggelig at besøge.
Snart fik festivalen betegnelsen DANMARKS HYGGELIGSTE FESTIVAL.
Rundt om på de øvrige festivaler mobiliserede man store navne og kæmpe annonce og reklamekampagner. Men i Jelling ( Verdens navle ) var publikum ved at gøre festivalen til en Årlig tilbagevendende begivenhed. Og så var det jo ikke det værste tidspunkt festivalen havde valgt til at løbe af stablen. Sidste lørdag i maj - man var endnu ikke blevet træt af festivaler og Open Airs og sommeren der stod for døren var vel heller ikke en uvæsentlig årsag til at folk ville ud.

På dette års program var for første gang Lars Lilholt Band der for alvor var ved at fÅ vind i sejlene . Dette År blev en forrygende succes - rekord stort publikum på 5000.

For første gang blev der spillet på 2 scener - Festivalen var nu udstyret med en Teltscene der kunne klare op til 500 publikummer.

Vejret var i orden med sol og sommer ,og festivalen havde endnu engang taget et skridt fremad.

Ole Thøgersen, Bo Højrup og Kim Johansen trak sig efter den 2 udgave ( 1990) ud af festivalkomiteen.
I stedet indtræder Søren Beierholm og Anders Hess og er med til at arrangere 1991 udgaven.

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling