Frivillighed, fællesskab og fælles oplevelser

Det er meget simpelt - uden frivillige ville Jelling Musikfestival ikke eksistere! Bag festivalen står der ca. 5.000 frivillige - som sammen har et helt særligt fællesskab på kryds og tværs.

I Jelling eksiterer der et helt særligt paralelsamfund - ikke kun under festivalen - men også resten af året. Den helt særlige fællesskabsånd, som Jelling Musikfestivals frivillige bærer rundt på skaber venskaber på kryds og tværs af alle slags mennesker. Her er plads til alle!


Plads til alle

På Jelling Musikfestival har vi mere end 100 forskellige hold, hvor man kan være frivillig. 95 % af de frivillige opgaver ligger lige op til festivalen eller under selve festivalen.

Du skal arbejde minimum 6 timer for at være frivillig på Jelling Musikfestival - men du kan også tilmelde dig at arbejde 18 timer eller blive en del af Mellemlederteamet på festivalen.

Der er altså plads til dig - uanset om du ønsker at engagere dig hele året rundt - eller blot har lyst til at bidrage til det gode formål 6 timer under festivalen.

Læs mere om de forskellige typer frivillige her.

Langt størstedelen af festivalens frivillige har været med i mange år - og der opstår venskaber og samarbejde på tværs af alle områderne. Det sker fordi de frivillige i samarbejde løser en masse opgaver og problemer - langt de fleste tilfælde opdager festivalgæsterne ikke, at der har været panik i maskinrummet eller sved på panden. Og dét gør os stolte! Det er sjovt og hyggeligt at være frivillig på Jelling Musikfestival - både når vi arbejder og har fri!

 

BLIV FRIVILLIG

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling