Backstage, omklædning & catering

Jelling Musikfestival ønsker, at alle optrædende og deres crew vil få et hyggeligt og behageligt ophold på festivalen. Derfor gøres der meget for at give gode backstage rammer.

Da backstage området er et arbejdsområde for musikere, crew m.v. forsøges området børnfrit.


Catering

Jelling Musikfestival er meget åbne overfor alle ønsker (næsten) - og vil så vidt muligt prøve at indfri disse.

Der vil udover omklædningsrum være et fælles område med overdække og terrasse, hvor band og crew samt andre fra musikbranchen kan mødes og slappe af. Der vil altid være kaffe og the på kanden, ligesom der her kan fås lækker mad fra buffeten, frugt og snacks m.m. Der vil her ligeledes aldrig mangle øl, vand og vin.


Omklædningsrum
Der vil være omklædningsrum, som ønsket. Disse vil være møbleret og forplejning vil der blive sørget for af festivalens serveringsteam. Er der specielle ønsker, bedes festivalen kontaktet i god tid.

Omklædningsrum vil være disponible 2 timer før “showtime” og de skal forlades senest 2 timer efter, hvis ikke andet er aftalt - dette bedes respekteret.

Bad
Der vil være mulighed for brusebad. Badefaciliteternes placering er ikke i direkte forbindelse med musikeromklædning, men ca. 500 meter derfra, dog indenfor det lukkede bagområde.
 

Koordinator Backstage, omklædning & catering

Kirsten Grunnet
23412787
k.grunnet@jellingmusikfestival.dk

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling