Refundering og billetoverførsel til 2021

24. april 2020: 

Behold billetten – så ses vi i 2021 ❤️☀️🍻👯🎸

Alle billetkøbere modtager i løbet af i dag en mail fra vores billetudbyder Ticketmaster med oplysninger om deres muligheder for at få billetten refunderet eller overføre den til festivalen i 2021.

I første omgang ville det være en enorm håndsrækning, hvis du lader billetten hænge på opslagstavlen. Derved sikrer du dig adgang til Jelling Musikfestival i 2021 og støtter samtidig vores arbejde med næste års festival, der forhåbentlig igen kan skabe et overskud og kulturel merværdi til almennyttige formål.

Nogle har endda spurgt, om de kan donere årets billet til festivalen. Vi er fuldstændig blæst bagover over den kærlighedserklæring, der ligger i forespørgslen, men af praktiske årsager er det desværre ikke en mulighed. 💘

På jellingmusikfestival.dk og vores sociale medier skal vi nok holde jer opdateret om, hvordan I på forskellige måder i den kommende tid kan støtte op om festivalen.

Hvis ikke, du som billetkøber modtager en mail fra Ticketmaster i dag, skal du kontakte dem direkte.

Vi opdaterer løbende vores FAQ herunder om situationen.

Et ydmygt tak for jer og jeres opbakning! Vi har i den seneste tid gang på gang mærket, at vi har de mest trofaste festivalgæster i Danmark og oplevet den holdånd, der binder vores fantastiske samarbejdspartnere, frivillige og publikummer sammen.

Til slut minder foråret os om, at alting vil spire igen – selv fra de smalleste revner og sprækker. 🌱 Vi ses til Jelling Musikfestival i pinsen 20.-23. maj 2021!

FESTEN ER ALLEREDE IGANG – VÆR MED!

|

Find os her

Jelling Musikfestival

 

 Kontor/post
Byens Hus, Møllegade 10, 1.sal 
DK-7300 Jelling

 Festivalplads
Mølvangvej 66B 
DK-7300  Jelling