dage til
næste
festivalJelling Musikfestival 2005


Solskin, 30 graders varme, hyggeligt samvær og 40 fantastiske koncerter, var hvad Jelling Musikfestival bød på i 2005. Og da festivalens ”husorkester” Lars Lilholt Band kickstartede lørdagens program kunne festivalen endnu engang melde alt udsolgt. Der blev tilmed sat publikumsrekord med omkring 18.000 mennesker på pladsen.

Tyske The Scorpions, med hittet ”Wind of Change” sørgede for gedigen rock og ballader, der fik gåsehuden frem på garvede festivalgængere. Men de sørgede også for at festivalen bag scenen kom på arbejde:

”Scorpions gav os lidt bøvl. De ville gerne have limousiner og politieskorte, og der måtte jeg fortælle dem at Benny Betjent desværre havde travlt. Men vi skulle nok finde ud af noget, så jeg fik en kammerat der havde en brugtvognshandel til at finde en gammel kasse der kunne køre foran dem. Og efter koncerten holdte de så klar i fem limousiner, de kunne ikke køre i én. Det var alligevel noget andet end B.B. King året forinden. Det gav os lidt udfordringer, men det grinte vi bare ad” fortæller Charlie.

Fakta:

  • Dato: 28.-30. maj 2005
  • Hovednavne: Scorpions, Kim Larsen & Kjukken, Thomas Helmig, Poul Krebs, Savage Rose, Peter Sommer, Laid Back, Teitur
  • Billetpris: 700/495 kroner
  • Deltagere: 18.000
  • Vejr: Hedebølge

Klik på plakaten for flere billeder fra 2005 TRANSLATE TO ENGLISHTILMELD DIG NYHEDSBREVLOGINARTIST INFO